You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Bipoláris depresszió (mániás depresszió) teszt

Ez a rövid kérdőív segít kiszűrni, mennyire valószínű, hogy bipoláris beteg vagy.
 
Az orvosi interjút természetesen nem helyettesíti! 
 
Az alábbi kérdések általában az eddigi életére vonatkoznak.
 
Ha egy vonás jellemző volt életed nagy részében, de nemrégiben megváltoztál, annak megfelelően töltsd ki a kérdőívet, ami hosszabb ideig volt jellemző rád.
 
A kérdőív csak 18 éven felüliek körében képes mérni a bipoláris betegséget, bár ennél fiatalabbak esetében is beszélhetünk bipolaritásról, a tünetek általában eltérőek.
 
A kérdőívet csak akkor töltsd ki, ha legalább egy depressziós epizód (időszak) volt már az életedben.
14 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

If you used an identifying access code to access this survey, please rest assured that this code will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification access codes with survey responses.