0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Borderline kérdőív

A BPD sokakat érintő, komoly személyiségzavar, ami rettenetesen fájdalmas lehet az érintettnek (és a hozzátartozóinak, barátainak). Ha kitöltöd ezt a kérdőívet – teljesen őszintén – akkor meg tudjuk mondani, mekkora a valószínűsége, hogy BPD-ben szenvedsz. Ha hozzátartozód esetén gyanakodsz ilyesmire, vele együtt is kitöltheted, hogy jellemzőek e rá az alábbiak.
14 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha azonosító kitöltésjelszót használt ennek a kérdőívnek az eléréséhez, megnyugodhat, hogy ezt a kitöltésjelszót a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A kitöltésjelszót külön adatbázisban tároljuk, és csak azt jelzi, hogy a kitöltése befejeződött ill. még nem fejeződött be. A kitöltésjelszó semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.