You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

CESD-R Depresszió teszt

Az egyebek mellett a WHO által is használt teszt az életminőséget méri fel, amelyből depressziós állapotra (is) következtethetünk.

 

Alább felsoroltunk néhány hangulatot és viselkedést, amely jellemző lehet valakire. Kérünk, jelöld meg, hogy az elmúlt két hétben mennyire volt jellemző rád az adott hangulat vagy viselkedés.

 

 

19 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

If you used an identifying access code to access this survey, please rest assured that this code will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification access codes with survey responses.