You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Diszfunkcionális Attitűdök Skála (DAS)

Ez a teszt azokat a – nem feltétlenül kóros – beállítottságokat méri, amelyek hajlamosak boldogtalanná tenni az embert, stresszt okozni, amely bénítóvá is válhat vagy erős szorongáshoz vezethet. Az attitűd alapbeállítottságot jelent, a kérdésekre tehát úgy válaszolj, ahogyan általában érzel a kérdéssel kapcsolatban. Attitűdjeinket általában a szüleinktől örököljük, vagy a környezetünktől vesszük át. A stresszt okozó attitűdök hajlamosak tesznek a depresszióra, de kognitív terápiával viszonylag könnyen korrigálhatók. Jelöld a skálán azt az értéket, amelyet legjellemzőbbnek gondolsz magadra.
9 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

If you used an identifying access code to access this survey, please rest assured that this code will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification access codes with survey responses.